Kestopigmentointi

 

Plastic Surgery Center tarjoaa luonnollisia kestopigmentointeja kulmakarvojen, silmien ja huulten rajauksien korostamiseen. Kulmissa käytämme 3D-tekniikkaa, jossa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. Tekniikalla jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja ja niiden kasvusuuntaa. 3D-tekniikalla saadaan tehtyä kauniit ja luonnolliset kulmat myös henkilöille, joilla ei ole kulmakarvoja lainkaan. Kulmat piirretään aina ensin meikkikynällä asiakkaan toiveiden mukaisesti. 3D- tekniikalla kulmat saavat ryhtiä ja kehystävät kauniisti kasvoja.

 

Kestopigmentointitekniikka on hyvin lähellä tatuointitekniikkaa, mutta pigmentoinneissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen. Kestopigmentointi on lähes kivutonta, sillä iho puudutetaan aina hyvin ennen hoitoa sekä hoidon aikana. Pigmentoinnit tulee tehdä kaksi kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Toinen käsittelykerta voidaan tehdä neljän viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta, kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden sisällä. Suosittelemme pigmentointien vahvistuskäsittelyä noin 1-3 vuoden välein, sillä lopputulos haalistuu vähitellen ihon uusiutumisen myötä.

 

Hoidosta toipuminen on nopeaa. Iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja turvotusta heti käsittelyn jälkeen, mutta se rauhoittuu kuitenkin muutamassa päivässä. Saunomista, uimista, urheilua ja auringonottoa tulee välttää noin 2-5 päivän ajan, kunnes käsitelty ihoalue on parantunut. Jatkossa suosittelemme käyttämään SPF 50 -aurinkosuojaa, jotta kestopigmentoinnit pysyvät mahdollisimman pitkään kauniina.